Siirry pääsisältöön

Loput roippeet ja jatkuu Facebookissa


      SYYSKUU
      1.9. Masala TK Varpaan kynnen hoito
      2.9. Kikalla
      4.9. lääkäri soittaa
      5.9. Jouduin sairaalaan ambulanssilla
      11.9. Sairaalasta pois. Sain kalium-lisää ja estolääkkeen. Sekä uuden puhalluspullon astmaa varten patruunalla, piiput pois
      13.9.-14.9. En saanut sydän ultraa, enkä vielä halua tilata kotipalvelua (kallis) kun Uffe on kuitenkin samassa taloudessa.
      18.9. Mammografia Kirkkonummella, peruutin Jorvin mammografian.
      19.9. Kaaduin, Uffe sai ylös ja lekuri soitti et kardiologi näkemättä minua tuskin uskoo mun sydämessä olevan mitään vikaa. Ilman sitä ultraakin.
      27.9. Kultajousi-iltamat. Elise saa hienon nimiäislahjan.
      29.9. UFFEN synttäri 64.






LOKAKUU

    1. Neuro soittaa. FYSIO alkoi uudelleen.
      5.10. Psykiatri Matinkylä. Ihana. Antoi hoitaja käyntikorttinsa. Aloitin uuden lääkkeen alkaa Be... jos ei auta niin fluoksetiini.
      12.10. Lääkäri soittaa. Määräsi oxycodon 10 mg. mutta TAAS depot. Ihan samalta tuntuva kuin Tramal 100 mg depot.
      18.10. Teatteri Kapsäkki
      26.10. Haen VAPAAKORTTIA kun sairanhoitokulut on tullu täyteen. Lääkekatto tulikin jo aiemmin.

    1. Aloitin Seronil. Valtonen soitttaa. Myös Oxynorm.

30.10.-2.11. Jorvissa keuhkokuume. Puhetta napista ja sairaalasängystä. Avelox-kuuri.

    1. Hääpäivä

MARRASKUU

      4.11. Halloween

      6.11. jo taas fysiot normisti. Testejä.
      9.11. LABRA P-krea aamu. Tuli kirje sairaalasta jossa maininta sairaalasängystä ja pyörätuolikin vielä hakematta apuvälinevarastosta. Otetaan yhteyttä minuun maanantaina. Myös Fribergille jätetty viestiä uudesta palvelusopimuksesta. Pyydä B-lausunto kun menet nyt kohta neurolle.
      10.11. TT-TOMOGRAFIA JORVI rintakehän alue
      13.11. Tissikirurgi soitti Mut on otettu pois leikkausjonosta, koska viime keuhkokuumeessa oli vasen keuhkon alaosa luhistunut.Kestää pari kolme kuukautta parantua että voidaan nukuttaa.
      15.11. Taistelu apuvälineistä valituksia myöten. Palautettu jalat ja pyörätuoli ja sain uuden pyörätuolin.
      Jos tulee lisää keuhkokuumeita etää ruoka mene väärään kurkkuun harkitaan PEG-letkua.
      21.11. Sain sen sairaalasängyn.
      29.11. Influenssarokotus.
      30.11. Thorax kuva plus rintakehän TT-kuvaus Jorvissa.



JOULUKUU

4.12 Netissä tilaisuus vammaiskortista.

5.12. Jorvin sairaala. Keuhkofunktio eli Spirometri. Keuhkosairauksien lääkäri.

    1. Jorvissa Kirurgian poli. Näytti vihreää valoa leikkaukselle. Syötävä rautaa ja kaliumia ja kuukauden päästä verikoe. Rautalääke joka toinen päivä. Rauta pitää olla 130 leikkausta varten. Tämä homma on vaiheessa.
      12.12.Neuron. Poli. Hyvä lääkäri. Nyt alettiin kortisonin alasajo. Joka toinen päivä puolikas, joka toinen kokonainen.

Nyt vasta luin omakannasta hammaskirurgian kohdalta että minulla oli röntgenkuvassa näkynyt sarjakylkiluumurtuman jälkitila. Kukaan ei ollut maininnut eikä sitä myöskään mitenkään hoidettu. Mutta enhän käynyt siitä lääkärissäkään!

15.12. Taloyhtiön joulujuhlat.

Pitäisi taas varata Holter-laite sydämen eteisvärinän poissulkemiseksi. Nesteenpoistolääkitys on määrätty sydämen vajaatoiminnan vuoksi, vaikka sitä ei ole todettu. Jalat kyllä turpoaa ilman lääkettä. Ostin omenasiiderietikkaa jonka pitäisi tasoittaa natriumin ja kaliumin kemiaa. MIKKO soitti ja kertoi vähän samanlaisista sydänoireista.

      20.12. Lähti b-lausunto Kelaan. Lääkäri lupasi lähettää muttei.

Myöhemmin mm. kahden hampaan leikkaus ja avioero. Nyt Facebookiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Piipaa

Olen nyt matkustanut ambulanssilla enemmän kuin junalla. On ollut suihkuavaa valtimoverenvuotoa päästä. Viimeks meni verenpaine niin alas kuin 55/32. Voitte kuvitella että tajuttomana mua on retuutettu. En muista kaikkea mutta hirveästi on ollut sairaalajaksoja ja keuhkokuumeita. Lämpö pompsahtaa tonne yli 40 astetta. Sen verran viimeks tajusin et ne laitto piipaan päälle ja ohitteli hirveesti niin et keikuin ja sit olin tarkkailussa yön en muista yhtään mitään. Sain estolääkityksen ja kaliumlisää. Ja nesteenpoistolääkityksen. Nyt olen menossa mm. sydämen ultraan. On keuhkojen TT ja spirometri ja joku funktiotutkimus ja sitten oli joku kumma nimi implikaattori tai inkvisiittori mutta en muista, oli mammografiat ym. Eilen muuten sattui hassu tapaus. Noniin eilen keikahdin taas kumoon just kun ukko lähti sienimetsään ja yritin sitten vetää itseäni käsisuihkusta ylös niin painoin siitä mistä tulee vettä ja kastelin itseni ja sitten raahauduin makkariin. Odottelin siinä kun en millään

Kooma

Jotkut ehkä tietää, miksi hävisin pois pitkäksi aikaa näiltä huudeilta. Vedin överit ja minulla oli keuhkokuum e, joten jopa Medihelin maayksikkö saapui paikalle, kun menin tajuttomaksi enkä enää hengittänyt. Täällä oli ollut jengiä kuin pipoa eli 6 ihmistä hääri mun ympäri ennen kuin lähdettiin. Olin saanut naloksiiniiruiskeita ja jotain muuta. Serppi oli 200 ja kuume 39,7. Teholla joku lekuri välillä kävi heiluttelemassa sormia mun naaman edessä ja kyseli, montako sormee. Mikä maa mikä valuutta? Jne. Kun tulin kotiin löysin vielä lattialta niitä muovikappaleita, joita on sydäntahdistimien päällä. Heräsin teholta piuhoissa ja happimaskeissa ja jouduin osastolle ja psykiatrille . Kai ne oli mahahuuhtelunkin tehny. En ole varma, kun olin tajuton. Koko kesän ramppasin lekurilla valittamassa huonoa oloa ja CRP oli 50, mutta lekuri sanoi, että läski nostaa serppiä.  Sen jälkeen olen kaatunut kahdesti ja saanut päävamman. Toisen kerran lanssilla sairaalaan polttamaan valtimoverenvuo