Siirry pääsisältöön

Lääkitys

2, 2 + 4 tabuu aamulla. 4 mielialalääkitystä. Tappelin lekurien kanssa ja valitin POTILASASIAMIEHELLE. Kirjoitin vielä kirjeen omaankin terkkariin ja pistin sähköpostia lakimiehelle.

NÄYTTELY. Ilmoittauduin yhdellä taululla. Meni jurytykseen. Se olis jossain puristamolla hesassa. Ilm. myös taideyhdistykseen täällä. Olen lopettanut sihteerin hommat Sähkömopokerhossa.

Tilasin ite tukiliivit kun en jaksanut enää kunnalta kinuta. Askartelen joululahjoja. Huomenna on IBM seminaari koko päivän. meen pyörätuolilla. PERUNKIRJOITUS on tehty. Loppu on nyt hautahulinat. Lepää rauhassa äiti. vaikka unessa ajan sua takaa, kun olet menossa baariin.

Kommentit

  1. Tsemppiä! Valitan, koska muuta ei oikein oo tarjota. Myötätuntoa ja muuta, tietysti kans. Oot kuitenkin saanut hirveästi aikaan! :) Ois myöhemmin kiva kuulla, mitä sulle potilas asiam. vastailee. Mäkin sitä mietin, mutt asia hoitui valittamalla ao. sairaalaan. Kirje meni liittohallitukselle ja käsittely olikin ihan OK, tosin eihän se sinänsä lämmitä. Mutta ottivat kuitenkin asian esille jne. *phuuh* Sairastaminen on kokopäivätyötä, vaatii erityisiä kykyjä ja taitoja. Joten eiköhän me kuitenkin jotenkin pärjäillä! ;) Lykkyä kaikkiin projekteihin.

    VastaaPoista
  2. Vastaus tuli ylilääkäriltä joka selitti että mulla oli ollut kolme käyntiä sairaalassa ja toivotti tervetulleekis käynnille joulukuussa. Höpsis, ne on kaikki puhelinaikoja. Käynti on ens toukokuussa, jos viittin mennä. Tänään piti olla sairaanhoitajan soittotunti niin kukaan ei vastannut. Olivat kai itsenäisyyspäivän vietossa vielä. Vammaissossu soitti Kelaan ja pisti mun asiat järjestykseen. Tai en tiedä vielä mitä tuleman pitää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Harva meistä on rautaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kooma

Jotkut ehkä tietää, miksi hävisin pois pitkäksi aikaa näiltä huudeilta. Vedin överit ja minulla oli keuhkokuume, joten jopa Medihelin maayksikkö saapui paikalle, kun menin tajuttomaksi enkä enää hengittänyt. Täällä oli ollut jengiä kuin pipoa eli 6 ihmistä hääri mun ympäri ennen kuin lähdettiin. Olin saanut naloksiiniiruiskeita ja jotain muuta. Serppi oli 200 ja kuume 39,7. Teholla joku lekuri välillä kävi heiluttelemassa sormia mun naaman edessä ja kyseli, montako sormee. Mikä maa mikä valuutta? Jne. Kun tulin kotiin löysin vielä lattialta niitä muovikappaleita, joita on sydäntahdistimien päällä. Heräsin teholta piuhoissa ja happimaskeissa ja jouduin osastolle ja psykiatrille. Kai ne oli mahahuuhtelunkin tehny. En ole varma, kun olin tajuton. Koko kesän ramppasin lekurilla valittamassa huonoa oloa ja CRP oli 50, mutta lekuri sanoi, että läski nostaa serppiä.  Sen jälkeen olen kaatunut kahdesti ja saanut päävamman. Toisen kerran lanssilla sairaalaan polttamaan valtimoverenvuoto, ja h…

MT

Se on sitten loppu kipupolin kanssa. Lääkärin kanssa meni sukset lopullisesti ristiin. Ja hyvä näin. Enpä vielä tommoseen pyryharakkaan ole törmännytkään. Minähän olen kuulemma itse pilannut vointini koska olen narkkari ja teen itsenäisiä päätöksiäkin kaiken lisäksi. Eikö ohjeissakin mainita että jos jokin lääke ei sovi se pitää lopettaa? Ja Voxraa saan kuulemma hakea sitten psykiatrilta. Tarjolla oli vanhat huonoksi koetut Lyrica, Gabrion ja Cymbalta jne pitkä lista. En huolinut. Ai niin. Olen myös valehtelija. AHA HA. Liar liar.. Mulla kun ei ole 2 cm lyhyempi vasen jalka vaikka se on todettu jo aikoja sitten ja mulla EI ole yliliikkuvat nivelet eikä sijoiltaan menoja vaikka niitä on Jorvissa paikattu ja tästä on mustaa valkoisella. Melkeen itkin kun ajoin uimahallille. Onneksi mun omalääkäri pelastaa mut. Se luottaa minuun ja huomenna on NEURON POLI käynti. Vaihdoin jo pois koko Kipupolin tänään peruutin ajat.

Lisäks tää kipulääkäri käski tuoda hänelle mun itte ostamat toisen lääkär…