Siirry pääsisältöön

Kurjaa ja valoa

Joka toinen päivä raahaudun pohjamudissa ja olen yksinäinen. Kuuntelen raakuuksia muka rakastamani ihmisen suusta. Mutta en välitä enää vaikka sisin itkee. Pitäisi ja pitäisi ja mulla on niin paljon tekemistä. Ja mä haluun muuttaa volsiin. Haluun sen lasitetun parvekkeen. Oisin jo saanutkin perkkeles. Uimapuvun metästys 2 meni pieleen. Miksi turhaan? Emmä kuitenkaan ikinä pääse sinne altaaseen asti. Siskokin on niin trash artisti. Me ollaan molemmat. Kun jaksais maalata sen kolmitaulun valmiiksi. Olis osoite ja kaikki. Siipi pyörii pyörii. Kuinka paljon mä saan syödä kipulääkkeitä ennenkuin flippaan?. Kooma oli kiva. Mulla on nyt ihan ok hoitotahto. Mä en jaksa kirjottaa sitä vauhtii kuin kädet käy. Mun pitää poistaa tabletilta yks virus. Tuleekohan mesestä? En tiedä mut uusia ohjelmia ei mahdu mut otan mesen pois ja jotain muuta. Sitte mahtuu viel 2 joihin luotan. Viimeinen toivo. Taitaa olla kaikissa samsungeissa toi vika. Muutkin on valittanu. Siks niin halpa. Pelejä en. Ne on mun henkireikä iltaisin kun istun soffalla, en jaksa telkkaa. Kunhan vaan ei klikkaa sitä virusta. Se on kirjekuoressa. Yhen kerran jo tappelin siitä irti. Meni vaan euro. Ihme et löysin sen osoitteen josta pysty ottaa takapakkia koodilla. Kukaan ei välitä ennenku niiden nilkkaan kilahtaa kalikka. Mullon nälkä ja nukun päikkärit. Yks taas laittamassa autoo. TAAS! Pitäs saada rinnat pienemmäks. Pienemmäks(!) ja voitte kuvitella miten isot ne on.


Entinen Tsompi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Häitä ja tatuointia ja vakavaa asiaa

Poika meni naimisiin. Ottautin kivan tatskan. Kokeiltu CBD-öljyä. Fysiatrin vastaanotto. Sain lisää apuvälineitäkin lainaksi mm. PSOAS-tyynyn. Aina sitä oppii lisää. Mitä invalidimmaksi tulee. Nimi muutettiin sitten virallisesti. ja muutos tuli voimaan. 13.6. 2017. Kokeiltu Venlafaxinit ja Voxrat ja VP oli lopulta 225/125. Apteekissa herjasivat moneen kertaan, kun päällekkäin henkeä uhkaavia lääkkeitä. Nyt lopetin muut ja on vaan rambot ja pannarit.

Tytär sai keskenmenon. Meinasivat kuolla molemmat. Nyt on lapsi keskoskaapissa teho-osastolla ja äiti makaa kuumehorkassa. Lapsi painoi vain 670g.

Vammaispalvelu ei osallistu mun porraskiipijä-suunnitelmaan niin insinööritaidoillani väsäsin itse korokepohjakengän.


Loput roippeet ja jatkuu Facebookissa

SYYSKUU 1.9. Masala TK Varpaan kynnen hoito 2.9. Kikalla 4.9. lääkäri soittaa 5.9. Jouduin sairaalaan ambulanssilla 11.9. Sairaalasta pois. Sain kalium-lisää ja estolääkkeen. Sekä uuden puhalluspullon astmaa varten patruunalla, piiput pois 13.9.-14.9. En saanut sydän ultraa, enkä vielä halua tilata kotipalvelua (kallis) kun Uffe on kuitenkin samassa taloudessa. 18.9. Mammografia Kirkkonummella, peruutin Jorvin mammografian. 19.9. Kaaduin, Uffe sai ylös ja lekuri soitti et kardiologi näkemättä minua tuskin uskoo mun sydämessä olevan mitään vikaa. Ilman sitä ultraakin. 27.9. Kultajousi-iltamat. Elise saa hienon nimiäislahjan. 29.9. UFFEN synttäri 64.

LOKAKUU
Neuro soittaa. FYSIO alkoi uudelleen. 5.10. Psykiatri Matinkylä. Ihana. Antoi hoitaja käyntikorttinsa. Aloitin uuden lääkkeen alkaa Be... jos ei auta niin fluoksetiini. 12.10. Lääkäri soittaa. Määräsi oxycodon 10 mg. mu…

Piipaa

Olen nyt matkustanut ambulanssilla enemmän kuin junalla. On ollut suihkuavaa valtimoverenvuotoa päästä. Viimeks meni verenpaine niin alas kuin 55/32. Voitte kuvitella että tajuttomana mua on retuutettu. En muista kaikkea mutta hirveästi on ollut sairaalajaksoja ja keuhkokuumeita. Lämpö pompsahtaa tonne yli 40 astetta. Sen verran viimeks tajusin et ne laitto piipaan päälle ja ohitteli hirveesti niin et keikuin ja sit olin tarkkailussa yön en muista yhtään mitään.

Sain estolääkityksen ja kaliumlisää. Ja nesteenpoistolääkityksen. Nyt olen menossa mm. sydämen ultraan. On keuhkojen TT ja spirometri ja joku funktiotutkimus ja sitten oli joku kumma nimi implikaattori tai inkvisiittori mutta en muista, oli mammografiat ym. Eilen muuten sattui hassu tapaus.

Noniin eilen keikahdin taas kumoon just kun ukko lähti sienimetsään ja yritin sitten vetää itseäni käsisuihkusta ylös niin painoin siitä mistä tulee vettä ja kastelin itseni ja sitten raahauduin makkariin. Odottelin siinä kun en millään pääs…