Siirry pääsisältöön

Kurjaa ja valoa

Joka toinen päivä raahaudun pohjamudissa ja olen yksinäinen. Kuuntelen raakuuksia muka rakastamani ihmisen suusta. Mutta en välitä enää vaikka sisin itkee. Pitäisi ja pitäisi ja mulla on niin paljon tekemistä. Ja mä haluun muuttaa volsiin. Haluun sen lasitetun parvekkeen. Oisin jo saanutkin perkkeles. Uimapuvun metästys 2 meni pieleen. Miksi turhaan? Emmä kuitenkaan ikinä pääse sinne altaaseen asti. Siskokin on niin trash artisti. Me ollaan molemmat. Kun jaksais maalata sen kolmitaulun valmiiksi. Olis osoite ja kaikki. Siipi pyörii pyörii. Kuinka paljon mä saan syödä kipulääkkeitä ennenkuin flippaan?. Kooma oli kiva. Mulla on nyt ihan ok hoitotahto. Mä en jaksa kirjottaa sitä vauhtii kuin kädet käy. Mun pitää poistaa tabletilta yks virus. Tuleekohan mesestä? En tiedä mut uusia ohjelmia ei mahdu mut otan mesen pois ja jotain muuta. Sitte mahtuu viel 2 joihin luotan. Viimeinen toivo. Taitaa olla kaikissa samsungeissa toi vika. Muutkin on valittanu. Siks niin halpa. Pelejä en. Ne on mun henkireikä iltaisin kun istun soffalla, en jaksa telkkaa. Kunhan vaan ei klikkaa sitä virusta. Se on kirjekuoressa. Yhen kerran jo tappelin siitä irti. Meni vaan euro. Ihme et löysin sen osoitteen josta pysty ottaa takapakkia koodilla. Kukaan ei välitä ennenku niiden nilkkaan kilahtaa kalikka. Mullon nälkä ja nukun päikkärit. Yks taas laittamassa autoo. TAAS! Pitäs saada rinnat pienemmäks. Pienemmäks(!) ja voitte kuvitella miten isot ne on.


Entinen Tsompi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kooma

Jotkut ehkä tietää, miksi hävisin pois pitkäksi aikaa näiltä huudeilta. Vedin överit ja minulla oli keuhkokuume, joten jopa Medihelin maayksikkö saapui paikalle, kun menin tajuttomaksi enkä enää hengittänyt. Täällä oli ollut jengiä kuin pipoa eli 6 ihmistä hääri mun ympäri ennen kuin lähdettiin. Olin saanut naloksiiniiruiskeita ja jotain muuta. Serppi oli 200 ja kuume 39,7. Teholla joku lekuri välillä kävi heiluttelemassa sormia mun naaman edessä ja kyseli, montako sormee. Mikä maa mikä valuutta? Jne. Kun tulin kotiin löysin vielä lattialta niitä muovikappaleita, joita on sydäntahdistimien päällä. Heräsin teholta piuhoissa ja happimaskeissa ja jouduin osastolle ja psykiatrille. Kai ne oli mahahuuhtelunkin tehny. En ole varma, kun olin tajuton. Koko kesän ramppasin lekurilla valittamassa huonoa oloa ja CRP oli 50, mutta lekuri sanoi, että läski nostaa serppiä.  Sen jälkeen olen kaatunut kahdesti ja saanut päävamman. Toisen kerran lanssilla sairaalaan polttamaan valtimoverenvuoto, ja h…

MT

Se on sitten loppu kipupolin kanssa. Lääkärin kanssa meni sukset lopullisesti ristiin. Ja hyvä näin. Enpä vielä tommoseen pyryharakkaan ole törmännytkään. Minähän olen kuulemma itse pilannut vointini koska olen narkkari ja teen itsenäisiä päätöksiäkin kaiken lisäksi. Eikö ohjeissakin mainita että jos jokin lääke ei sovi se pitää lopettaa? Ja Voxraa saan kuulemma hakea sitten psykiatrilta. Tarjolla oli vanhat huonoksi koetut Lyrica, Gabrion ja Cymbalta jne pitkä lista. En huolinut. Ai niin. Olen myös valehtelija. AHA HA. Liar liar.. Mulla kun ei ole 2 cm lyhyempi vasen jalka vaikka se on todettu jo aikoja sitten ja mulla EI ole yliliikkuvat nivelet eikä sijoiltaan menoja vaikka niitä on Jorvissa paikattu ja tästä on mustaa valkoisella. Melkeen itkin kun ajoin uimahallille. Onneksi mun omalääkäri pelastaa mut. Se luottaa minuun ja huomenna on NEURON POLI käynti. Vaihdoin jo pois koko Kipupolin tänään peruutin ajat.

Lisäks tää kipulääkäri käski tuoda hänelle mun itte ostamat toisen lääkär…

Lääkitys

2, 2 + 4 tabuu aamulla. 4 mielialalääkitystä. Tappelin lekurien kanssa ja valitin POTILASASIAMIEHELLE. Kirjoitin vielä kirjeen omaankin terkkariin ja pistin sähköpostia lakimiehelle.

NÄYTTELY. Ilmoittauduin yhdellä taululla. Meni jurytykseen. Se olis jossain puristamolla hesassa. Ilm. myös taideyhdistykseen täällä. Olen lopettanut sihteerin hommat Sähkömopokerhossa.

Tilasin ite tukiliivit kun en jaksanut enää kunnalta kinuta. Askartelen joululahjoja. Huomenna on IBM seminaari koko päivän. meen pyörätuolilla. PERUNKIRJOITUS on tehty. Loppu on nyt hautahulinat. Lepää rauhassa äiti. vaikka unessa ajan sua takaa, kun olet menossa baariin.